Scooter

Scooter

Scooterrijbewijs (AM) bij LesBike: Leer Veilig en Zelfverzekerd Rijden op Twee Wielen

Bij LesBike zijn we gepassioneerd door het aanleren van veilig rijgedrag, niet alleen op vier wielen, maar ook op twee. Daarom bieden we rijlessen aan voor het scooterrijbewijs (categorie AM). Of je nu een tiener bent die graag zelfstandig wil rondrijden op een scooter, een student die op zoek is naar een handig vervoermiddel, of iemand die gewoon de vrijheid wil ervaren van het rijden op twee wielen, wij zijn er om je te helpen.

Voor Wie?

Onze scooterrijlessen zijn bedoeld voor iedereen die minstens 15,5 jaar oud is en in het bezit wil komen van het AM-rijbewijs, ook wel bekend als het scooterrijbewijs. Dit rijbewijs geeft je de bevoegdheid om een bromfiets, snorfiets of brommobiel te besturen.

Waarom Kiezen voor LesBike?

  • Veiligheid Voorop: Bij LesBike staat veiligheid altijd voorop. Onze ervaren instructeurs leren je niet alleen de basisvaardigheden van het scooterrijden, maar ook defensief rijden, verkeersinzicht en risicoperceptie, zodat je veilig en zelfverzekerd de weg op kunt.
  • Persoonlijke Aandacht: Onze rijlessen worden gegeven in kleine groepen of individueel, zodat onze instructeurs zich volledig kunnen concentreren op jouw specifieke behoeften en leersnelheid. We passen onze lessen aan op jouw niveau, zodat je in je eigen tempo kunt leren.
  • Gemak en Comfort: Bij LesBike streven we naar het bieden van gemak en comfort aan onze leerlingen. Daarom ontvangen we je graag op onze locatie, waar je kunt omkleden en vanuit daar vertrekt voor je rijles. We stellen ook helmen, jassen en andere benodigdheden ter beschikking, zodat je veilig en goed voorbereid de weg op gaat.
  • Eéndaagse Opleidingen: Voor wie snel zijn scooterrijbewijs wil halen, bieden we ook ééndaagse opleidingen aan. Dit betekent dat we enkele uren voor aanvang van het praktijkexamen beginnen met lesgeven en vlak na de rijlessen meteen de praktijkexamens af laten nemen bij het CBR. Tijdens het intakegesprek kunnen we samen met de leerling bepalen welke soort opleiding het beste past bij jou behoeften.

Rijschool LesCar - Scooter

Hoe Werkt het?

  1. Kennismaking en Planning: Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je ervaring, behoeften en doelen. Vervolgens plannen we samen je rijlessen in op tijden die jou het beste uitkomen.
  2. Praktijklessen: Onze praktijklessen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs. Je leert de basisvaardigheden van het scooterrijden, zoals remmen, gas geven, sturen en verkeersinzicht.
  3. Examen Voorbereiding: We bereiden je grondig voor op het praktijkexamen, zodat je met vertrouwen kunt deelnemen en hopelijk in één keer slaagt voor je scooterrijbewijs.

Start je scooteravontuur vandaag!

Wil je de vrijheid ervaren van het rijden op een scooter en in het bezit komen van het scooterrijbewijs? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

We staan klaar om je te helpen jouw rijdoelen te bereiken!

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan onze prijzenpagina waar overzichtelijk alles uitgeschreven staat.

Heb je vragen?

Heb je vragen over ons bedrijf of wil je weten hoe het eruit ziet om lessen te volgen bij ons? Neem dan contact met ons op.