Reguliere opleinding

Reguliere opleiding

Op basis van de proefles wordt jou het juiste pakket op maat vanuit de reguliere opleiding aangeboden. De instructeur zorgt ervoor dat hij na deze les het juiste pakket kan adviseren. Dit gebeurt uiteraard op een eerlijke wijze en het is belangrijk dat de leerling hier ook akkoord mee gaat.

Uiteindelijk moeten alle neuzen de zelfde kant op wijzen en alleen zo kan het rijbewijs behaald worden. 

In de reguliere opleiding pakketten worden rijlessen, een vaste lesauto, vaste rijinstructeur, advies, leskaart en een praktijkexamen aangeboden.

Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen op hun gemak worden gesteld. Hierbij is het belangrijk dat de geboden faciliteiten voldoen aan de verwachtingen, zodat de leerlingen niet telkens voor verrassingen komen te staan.

Bij autorijschool LesCar worden vaste tarieven gehanteerd en uiteraard is het mogelijk om in termijnen te betalen!

Mocht je hiervoor gelest hebben bij een andere rijschool en al enige rijervaring hebben, is het uiteraard mogelijk om over te stappen als dat nodig is.

Tijdens de proefles reguliere opleiding zal de instructeur kunnen peilen wat het niveau is en waar de leerling is gebleven in zijn/haar ontwikkeling. Op basis daarvan zal de instructeur een passend lespakket aanbevelen.

Ook is het mogelijk om losse lessen te volgen en dit wordt vaak aangeraden als de leerlingen niet veel lessen meer nodig hebben.

Uiteraard worden deze zaken zeker besproken na de proefles, zodat alles duidelijk wordt voor zowel de leerling als de instructeur.

Uiteindelijk is het voor ons belangrijk dat wij samen aan de weg timmeren en zodoende ons einddoel behalen. 

reguliere opleiding - Rijschool LesCar

Naast de reguliere pakketten biedt autorijschool LesCar ook All-In pakketten aan. Dit is bedoeld voor leerlingen die veel moeite ervaren bij het rijden en meer aandacht nodig hebben. Deze leerlingen hebben vaak meer hulp nodig en dit wordt ze dan ook aangeboden.

Dit zijn goede lespakketten voor leerlingen die deze hulp nodig hebben omdat hierbij LesCar de verantwoording neemt om alle zorgen rondom de rijopleiding te ontnemen. Hierbij kan gedacht worden aan het inplannen van theorie-examens en het aanbieden van theoriecursussen en proefexamens.

Wij zorgen ervoor dat de leerling zich alleen hoeft te focussen op het rijden. Zo kan de leerling snel ontwikkelen tot een bevorderde automobilist en makkelijk slagen voor het praktijkexamen. 

Heb jij volledige steun nodig tijdens de opleiding? Dan kun je op advies van de instructeur gaan voor onze All-In pakketten. Met deze keuze word je volledig gesteund in alle onderdelen die doorlopen dienen te worden. Zo hoef jij je enkel te focussen op het zo goed mogelijk uitvoeren van verschillende onderdelen.

Alle zorg rondom de rijopleiding wordt ontnomen en geregeld voor je door LesCar. 

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan onze prijzenpagina waar overzichtelijk alles uitgeschreven staat.

Heb je vragen?

Heb je vragen over ons bedrijf of wil je weten hoe het eruit ziet om lessen te volgen bij ons? Neem dan contact met ons op.