Samenwerkingen

Samenwerkingen: Bouwbedrijven, Detacheringsbureaus en Uitzendbureaus

Bij LesTrailer begrijpen we dat de juiste rijopleidingen essentieel zijn voor veel bedrijven in de bouwsector, evenals voor detacherings- en uitzendbureaus.

Wij bieden flexibele en op maat gemaakte rijopleidingen aan die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie.

Onze samenwerkingen zijn gericht op het leveren van hoogwaardige rijlessen voor werknemers, zodat zij snel en efficiënt hun rijbewijs kunnen behalen en veilig en bekwaam op de weg kunnen opereren.

Waarom Samenwerken met LesTrailer?

Wij bieden een scala aan voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en effectieve rijopleidingen voor hun werknemers:

 • Maatwerkoplossingen: Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte rijopleidingen aan die specifiek zijn afgestemd op de eisen van jouw organisatie. Of je nu een bouwbedrijf, detacheringsbureau of uitzendbureau bent, wij zorgen ervoor dat onze opleidingen perfect aansluiten bij jouw wensen.
 • Kwaliteit en Expertise: Bij LesTrailer staan kwaliteit en expertise centraal. Onze instructeurs zijn ervaren professionals die grondige, effectieve rijlessen geven. We zorgen ervoor dat elke leerling de vaardigheden en kennis opdoet die nodig zijn om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan.
 • Flexibele Planning: We weten dat jouw bedrijf een drukke planning heeft. Daarom bieden wij flexibele lesuren aan die passen bij het werkschema van jouw werknemers. Of het nu gaat om lessen buiten werktijden of intensieve spoedopleidingen, wij zorgen ervoor dat de rijlessen naadloos integreren in de dagelijkse gang van zaken.

Rijschool LesCar - Samenwerkingen

Hoe Werkt het?

Onze samenwerkingsprocessen zijn ontworpen om soepel en efficiënt te verlopen:

 • Initiële Overleg: We beginnen met een overleg waarin we de specifieke behoeften en verwachtingen van jouw organisatie bespreken. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van wat er nodig is en hoe wij het beste kunnen helpen.
 • Opstellen van een Offerte: Op basis van het initiële overleg stellen wij een gedetailleerde offerte op die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Deze offerte omvat alle details van de rijopleidingen, inclusief tijdschema’s, kosten en specifieke vereisten.
 • Leerlingen Aanleveren: Zodra de samenwerking is opgezet, kunnen jouw werknemers of kandidaten die via detacherings- of uitzendbureaus komen, worden aangemeld voor de rijopleidingen. Wij zorgen voor een naadloze overgang en een efficiënte planning om te zorgen dat zij snel kunnen beginnen.
 • Intakegesprekken: Elke leerling begint met een intakegesprek waarin we hun huidige niveau en specifieke leerbehoeften beoordelen. Dit helpt ons om een persoonlijk lesplan op te stellen dat hen optimaal voorbereidt op het rijexamen.
 • Opleiding en Begeleiding: Gedurende de rijopleiding krijgen de leerlingen intensieve begeleiding van onze ervaren instructeurs. We houden regelmatig contact met jouw organisatie om de voortgang van de leerlingen te bespreken en eventuele aanpassingen in het lesplan door te voeren indien nodig.
 • Examen en Certificering: Op de laatste dag van de opleiding wordt het praktijkexamen afgenomen. Voorafgaand aan het examen krijgen de leerlingen nog een laatste rijles om de puntjes op de i te zetten. Wij vragen de organisatie vooraf om alle benodigde gegevens van de kandidaat aan te leveren. Daarnaast moet de gezondheidsverklaring en machtiging vanuit de organisatie geregeld worden. Dit stelt ons in staat om meteen een praktijkexamen in te plannen en de opleiding efficiënt vorm te geven. Het is belangrijk om te weten dat alleen kandidaten die via deze organisaties zijn aangemeld, gebruik kunnen maken van de afspraken omtrent kosten en voorwaarden. Particulieren kunnen zich niet aanmelden en achteraf aangeven dat zij werkzaam zijn bij één van de samenwerkende organisaties. Alles moet via de organisatie verlopen.

Voordelen van Samenwerken met LesTrailer

 • Efficiëntie: Door samen te werken met LesTrailer, kun je erop vertrouwen dat jouw werknemers snel en efficiënt hun rijbewijs behalen, waardoor ze sneller aan de slag kunnen.
 • Kostenbesparing: Onze maatwerkoplossingen en flexibele planningen zorgen voor een optimale benutting van middelen, wat resulteert in kostenbesparingen voor jouw bedrijf.
 • Veiligheid en Betrouwbaarheid: Met onze hoogwaardige rijopleidingen zorgen wij ervoor dat jouw werknemers veilig en bekwaam de weg op gaan, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid en betrouwbaarheid van jouw organisatie.

Geïnteresseerd in samenwerken?

Wil je meer weten over hoe een samenwerking met LesTrailer jouw organisatie kan helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan onze prijzenpagina waar overzichtelijk alles uitgeschreven staat.

Heb je vragen?

Heb je vragen over ons bedrijf of wil je weten hoe het eruit ziet om lessen te volgen bij ons? Neem dan contact met ons op.