Motor (A1)

Motor (A1)

Motorrijbewijs A1 bij LesBike: Start je Avontuur op Twee Wielen

Bij LesBike helpen we je graag om je passie voor motorrijden om te zetten in een vaardigheid die je veilig en zelfverzekerd op de weg brengt. Onze motorrijlessen voor het motor A1-rijbewijs zijn ontworpen om zowel beginners als ervaren rijders de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om veilig en verantwoordelijk te kunnen rijden.

Voor Wie?

Onze motorrijlessen zijn ideaal voor iedereen die de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt en graag wil beginnen met motorrijden. Het motor A1-rijbewijs is geschikt voor lichte motorfietsen met een maximumvermogen van 11 kW (15 pk) en een maximum cilinderinhoud van 125cc. Dit maakt het een perfecte keuze voor beginnende motorrijders of voor diegenen die op zoek zijn naar een wendbare en gemakkelijk te hanteren motorfiets.

Wat Doen We?

  • Technische Vaardigheden: Onze ervaren instructeurs leren je alle technische vaardigheden die je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd op de motor te rijden. Dit omvat onder andere het starten, stoppen, schakelen, bochten nemen, remmen en het uitvoeren van manoeuvres.
  • Verkeersinzicht en Risicoperceptie: Naast het aanleren van de basisvaardigheden van het motorrijden, besteden we ook aandacht aan verkeersinzicht en risicoperceptie. We leren je defensief te rijden en alert te zijn op potentiële gevaren op de weg, zodat je veilig kunt anticiperen en reageren.
  • Examen Voorbereiding: We bereiden je grondig voor op het praktijkexamen voor het A1-rijbewijs, zodat je met vertrouwen en succes kunt deelnemen aan het examen.

Rijschool LesCar - Rijlessen Motor - Motor A1

Technische Zaken om op te Letten

Bij het kiezen van een motorfiets voor het A1-rijbewijs, zijn er enkele technische zaken waar leerlingen rekening mee moeten houden:

  • Vermogen en Cilinderinhoud: De motorfiets moet voldoen aan de wettelijke eisen voor het A1-rijbewijs, met een maximumvermogen van 11 kW (15 pk) en een maximum cilinderinhoud van 125cc.
  • Gewicht en Wendbaarheid: Een lichte en wendbare motorfiets is ideaal voor beginners, omdat deze gemakkelijker te hanteren is bij lage snelheden en in bochten.
  • Veiligheidsvoorzieningen: Zorg ervoor dat de motorfiets is uitgerust met de nodige veiligheidsvoorzieningen, zoals goede remmen, verlichting en banden.

Voel de vrijheid op twee wielen!

Wil je de vrijheid en opwinding van het motorrijden ervaren en in het bezit komen van het A1-rijbewijs? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

We staan klaar om je te helpen jouw rijdoelen te bereiken!

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan onze prijzenpagina waar overzichtelijk alles uitgeschreven staat.

Heb je vragen?

Heb je vragen over ons bedrijf of wil je weten hoe het eruit ziet om lessen te volgen bij ons? Neem dan contact met ons op.