Motor (A2)

Motor (A2)

Motorrijbewijs A2 bij LesBike: Stap naar Grotere Avonturen op Twee Wielen

Bij LesBike helpen we je graag om je liefde voor motorrijden naar een hoger niveau te tillen met ons motorrijbewijs A2 programma. Of je nu een ervaren rijder bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een beginner die zijn eerste stappen op een grotere motor wil zetten, wij bieden de training en begeleiding die je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan.

Voor Wie?

Onze motorrijlessen voor het motor A2-rijbewijs zijn bedoeld voor rijders vanaf 20 jaar oud die de ambitie hebben om op een motorfiets met meer vermogen te rijden. Het A2-rijbewijs staat toe om motorfietsen te besturen met een maximumvermogen van 35 kW (48 pk) en een vermogen-gewichtsverhouding van maximaal 0,2 kW/kg. Dit biedt meer kracht en prestaties dan het A1-rijbewijs, waardoor je kunt genieten van grotere avonturen op de weg.

Wat Doen We?

  • Technische Vaardigheden: Onze ervaren instructeurs helpen je bij het ontwikkelen van de technische vaardigheden die nodig zijn om een motorfiets veilig te besturen. Dit omvat geavanceerde rijtechnieken, zoals bochten nemen met hogere snelheden, remmen in noodsituaties en het uitvoeren van complexe manoeuvres.
  • Verkeersinzicht en Risicoperceptie: Naast het aanleren van geavanceerde rijvaardigheden, besteden we ook aandacht aan verkeersinzicht en risicoperceptie. We leren je defensief te rijden en alert te zijn op potentiële gevaren op de weg, zodat je veilig kunt anticiperen en reageren.
  • Examen Voorbereiding: We bereiden je grondig voor op het praktijkexamen voor het motor A2-rijbewijs, zodat je met vertrouwen en succes kunt deelnemen aan het examen.

Rijschool LesCar - Motor A2

Technische Zaken om op te Letten

Bij het kiezen van een motorfiets voor het motor A2-rijbewijs, zijn er enkele technische zaken waar leerlingen rekening mee moeten houden:

  • Maximumvermogen: De motorfiets moet voldoen aan de wettelijke eisen voor het A2-rijbewijs, met een maximumvermogen van 35 kW (48 pk).
  • Vermogen-gewichtsverhouding: Zorg ervoor dat de motorfiets voldoet aan de vereisten voor de vermogen-gewichtsverhouding, met een maximum van 0,2 kW/kg.
  • Veiligheidsvoorzieningen: Controleer of de motorfiets is uitgerust met de nodige veiligheidsvoorzieningen, zoals goede remmen, verlichting en banden.

Maak je klaar voor het ultieme rijplezier!

Wil je je motorvaardigheden naar een hoger niveau tillen en in het bezit komen van het motor A2-rijbewijs? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

We staan klaar om je te helpen jouw rijdoelen te bereiken!

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan onze prijzenpagina waar overzichtelijk alles uitgeschreven staat.

Heb je vragen?

Heb je vragen over ons bedrijf of wil je weten hoe het eruit ziet om lessen te volgen bij ons? Neem dan contact met ons op.