LesCar: Auto rijlessen

Je autorijbewijs halen

Als je nou éénmaal besloten hebt om rijles te volgen, wil je natuurlijk dat de rijschool de garantie biedt op betrouwbare, effectieve, flexibele en doelgerichte rijlessen waarbij je ook nog een grote kans van slagen hebt.

Rijschool LesCar is de rijschool die elke dag keihard werkt om deze kernwaarden hoog te houden. Als jij deze kernwaarden belangrijk vindt gedurende je rijopleiding, dan kies je voor Rijschool LesCar.

Waarom Rijschool LesCar?

In een aantal jaar heeft Rijschool LesCar zich met zijn rijschool echt gevestigd in ‘t Gooi en omstreken. Echt naam gemaakt!

Door consistent te bouwen aan een jong, fris en dynamisch team is het gelukt om in een relatief korte tijd heel wat leerlingen te helpen aan hun rijbewijs.

Bij Rijschool LesCar draait het allemaal om jouw succes op de weg. Met onze jarenlange ervaring en gepassioneerde instructeurs bieden we een leerervaring die verder gaat dan alleen het behalen van je rijbewijs.

Vraag een gratis proefles aan

Onze gratis proefles is meer dan alleen een kennismaking met onze rijschool; het is jouw kans om te ervaren hoe wij jou kunnen helpen om een zelfverzekerde en vaardige bestuurder te worden.

Tijdens deze proefles gaan we in op jouw specifieke behoeften en verwachtingen, zodat we samen een persoonlijk lesplan kunnen opstellen dat perfect aansluit bij jouw leerstijl en tempo.

Rijschool LesCar - Rijlessen Auto

Bij Rijschool LesCar staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Dit betekent dat rijles volgen in het weekend of in de avonduren ook mogelijk is.

Wij geven autorijles in zowel een geschakelde als een automatische transmissie. Bij Rijschool LesCar geloven wij in maatwerk. Ook voor jouw rijlessen auto. Elke leerling is uniek, daarom spelen wij graag in op de behoefte van elk individu.

Graag kijken wij samen met de leerling naar welke lesmethode het beste aansluit op zijn/haar rijontwikkeling.

Rijlessen auto en faalangst

Ook zijn wij gespecialiseerd in het lesgeven aan leerlingen met faalangst. Onze instructeurs kijken hierbij naar waar het probleem ligt en vormen samen met de leerling een bruikbare oplossing, zodat de leerling vooralsnog zijn/haar angsten kan overwinnen en het rijbewijs kan behalen.

Kortom, bij Rijschool LesCar haal je hoe dan ook je rijbewijs!

Met de autorijlessen halen wij de leerling altijd op bij het aangegeven woonadres en zetten wij de leerling ook netjes af. Daarnaast zijn onze instructeurs in de meeste gevallen flexibel en dit betekent dat bij goede communicatie de leerling ook opgehaald kan worden op andere aangegeven locaties.

Bij Rijschool LesCar vertrouwen wij op communicatie, want zo komen wij, samen met jou, verder!

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan onze prijzenpagina waar overzichtelijk alles uitgeschreven staat.

Heb je vragen?

Heb je vragen over ons bedrijf of wil je weten hoe het eruit ziet om lessen te volgen bij ons? Neem dan contact met ons op.