LesTrailer: Autorijlessen met aanhanger

Je BE autorijbewijs halen

Welkom bij Rijschool LesCar, dé plek waar je snel en effectief leert rijden met een aanhanger, ongeacht je ervaringsniveau!

Of je nu een beginner bent die nog nooit een aanhanger heeft bestuurd of een ervaren chauffeur die zijn vaardigheden wil verfijnen, wij bieden de juiste opleiding voor jouw behoeften.

Vraag je gratis proefles aan

Waarom kiezen voor autorijlessen met aanhanger bij LesTrailer? Hier zijn een aantal redenen:

  1. Gespecialiseerde instructie: Onze ervaren instructeurs zijn gespecialiseerd in het trainen van aanhangerrijvaardigheden. Ze bieden zowel tweedaagse opleidingen voor beginners als eendaagse opleidingen voor mensen met enige ervaring. Ongeacht je niveau, onze instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap van het proces.
  2. Tweedaagse opleidingen voor beginners: Voor mensen zonder ervaring bieden wij tweedaagse opleidingen aan. Gedurende deze twee dagen krijg je voldoende lesuren om de benodigde vaardigheden te ontwikkelen en zelfverzekerd te worden achter het stuur van een aanhanger.
  3. Eendaagse opleidingen voor mensen met enige ervaring: Voor degenen die al enige ervaring hebben met het rijden met een aanhanger, bieden wij eendaagse opleidingen aan. In slechts één dag krijg je de nodige training en kun je aan het einde van de dag je rijbewijs behalen.

Rijschool LesCar - Rijlessen met aanhanger

  1. Praktijkgerichte training: Onze rijlessen zijn ontworpen om je praktische ervaringen te bieden die direct toepasbaar zijn op de weg. Je zult leren hoe je de aanhanger veilig kunt manoeuvreren, bochten kunt maken, achteruit kunt rijden en nog veel meer.
  2. Flexibele lestijden: We begrijpen dat je een druk leven hebt, daarom bieden we flexibele lestijden aan die aansluiten bij jouw schema. Of je nu doordeweeks, in het weekend of ’s avonds wilt lessen, we hebben opties beschikbaar die aan jouw behoeften voldoen.
  3. Moderne lesmaterialen: Onze lesaanhangers zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Je zult les krijgen op goed onderhouden materiaal dat perfect is afgestemd op jouw leerproces.
  4. Betaalbare tarieven: Wij geloven dat kwalitatieve rijlessen betaalbaar moeten zijn. Daarom bieden we concurrerende tarieven aan zonder verborgen kosten.
Klaar om de weg op te gaan met een aanhanger? Neem vandaag nog contact met ons op om je eerste les te plannen en ontdek de voordelen van aanhanger rijden met LesTrailer!

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan onze prijzenpagina waar overzichtelijk alles uitgeschreven staat.

Heb je vragen?

Heb je vragen over ons bedrijf of wil je weten hoe het eruit ziet om lessen te volgen bij ons? Neem dan contact met ons op.