LesBike: Motorrijlessen

rijlessen motor

Naast autorijlessen kun je bij rijschool LesCar ook jouw route naar motorrijvaardigheid en vrijheid op de weg volgen. Onder LesBike streven we ernaar om jou niet alleen te helpen slagen voor je motorrijbewijs, maar ook om jou te transformeren tot een zelfverzekerde en bekwame motorrijder.

Bij LesBike is de verwachting gericht op een zekere toewijding en passie voor het motorrijden van onze leerlingen. Geloof in het leerproces dat gebaseerd is op openheid, discipline en respect voor de weg en medeweggebruikers is voor de rijschool van cruciaal belang.

Vraag je gratis proefles aan

Waarom LesBike?

Wij bieden:

  • Professionele instructie:

Onze gedreven en bekwame instructeurs zijn er om je te helpen bij elke stap van je motoropleiding. Met hun expertise en persoonlijke aandacht zorgen ze ervoor dat je klaar bent om veilig de weg op te gaan.

  • Flexibele lestijden:

We begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom bieden we flexibele lestijden die passen bij jouw schema. Of je nu doordeweeks, in het weekend of ‘‘s avonds wilt lessen, wij passen ons aan jouw behoefte aan.

  • Moderne lesmaterialen:

Onze lesmotoren zijn van de nieuwste modellen en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Je leert rijden op betrouwbaar materiaal dat perfect is afgestemd op jouw leerproces.

  • Betaalbare tarieven:

Kwalitatieve rijlessen hoeven niet duur te zijn. Bij LesBike bieden we competitieve tarieven zonder verborgen kosten, zodat motorrijden voor iedereen toegankelijk is.

Rijschool LesCar - Rijlessen Motor

Wat kun je van ons verwachten?

Wij vinden motorrijden echt leuk en dragen graag onze expertise over aan onze leerlingen.

Bij LesBike ontvangen we je graag op ons kantoor, waar we je hartelijk verwelkomen met een kopje koffie. Hier kun je je ook omkleden voordat we naar de garage gaan om de motoren te starten.

Onze ervaren instructeurs nemen de tijd om jou persoonlijk te begeleiden en de juiste vaardigheden aan te leren die nodig zijn om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan.

Bij LesBike willen we dat je slaagt voor twee verschillende examens: AVB (Algemene Voertuigbeheersing) en AVD (Algemene Verkeersdeelname).

De instructeurs zullen je grondig voorbereiden op beide examens, zodat je met vertrouwen en vaardigheid kunt deelnemen aan het verkeer. Onze benadering is gebaseerd op individuele aandacht, waarbij we jouw leerproces afstemmen op jouw niveau en leerstijl.

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, bij LesBike ben je aan het juiste adres om jouw motorrijvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Kies voor LesBike en ervaar de opwinding en vrijheid van het motorrijden onder begeleiding van ervaren professionals.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw avontuur op twee wielen te beginnen.

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan onze prijzenpagina waar overzichtelijk alles uitgeschreven staat.

Heb je vragen?

Heb je vragen over ons bedrijf of wil je weten hoe het eruit ziet om lessen te volgen bij ons? Neem dan contact met ons op.