Over ons

Rijschool LesCar
Rijschool LesCar
Over ons

Welkom bij Rijschool LesCar, jouw partner op weg naar rijvaardigheid en onafhankelijkheid!

Bij Rijschool LesCar hebben we ons de afgelopen vijf jaar ingezet om leerlingen in ’t Gooi en omstreken te helpen hun rijvaardigheden te ontwikkelen en hun rijbewijs te behalen. Onze rijschool biedt lessen aan in verschillende categorieën, waaronder auto (B) onder de naam Rijschool LesCar, scooter (AM), motor (A) onder de naam LesBike, auto met aanhanger (BE) onder de naam LesTrailer, en theoriecursussen onder de naam LesTheorie. Onze missie is om elke leerling de best mogelijke rijopleiding te bieden, afgestemd op hun individuele behoeften en doelen.

Wat We Doen

Breed pakket aan slagingskansen

Bij Rijschool LesCar geven we niet alleen rijlessen; we bouwen vertrouwen op en bereiden onze leerlingen voor op een veilige toekomst op de weg. Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs zijn gepassioneerd over hun vak en zetten zich volledig in voor de voortgang en het succes van elke leerling. Of je nu net begint met rijden of je vaardigheden wilt uitbreiden, wij hebben het perfecte lespakket voor jou.

Onze Aanpak

Wij begrijpen dat elke leerling uniek is en een eigen leertempo heeft. Daarom hanteren we een persoonlijke benadering waarbij de lessen worden afgestemd op jouw specifieke behoeften en leerstijl. Onze lessen zijn gestructureerd, maar flexibel, waardoor je kunt leren op een manier die voor jou het beste werkt. We maken gebruik van moderne lesmethoden en up-to-date voertuigen om ervoor te zorgen dat je het beste uit elke les haalt.

Onze rijlessen zijn verdeeld in verschillende categorieën, elk met een eigen focus en expertise:

  • Rijschool LesCar (B): Voor autorijlessen bieden we gestructureerde en effectieve lessen die je voorbereiden op alle aspecten van het autorijden.
  • LesBike (A): Onze motorrijlessen zijn ontworpen voor zowel beginnende als ervaren motorrijders die hun vaardigheden willen aanscherpen.
  • LesTrailer (BE): Speciaal voor bestuurders die willen leren rijden met een aanhanger, bieden wij gespecialiseerde lessen aan.
  • LesTheorie (BTH): Onze theoriecursussen helpen je om de verkeersregels en -borden volledig onder de knie te krijgen, zodat je met vertrouwen je theorie-examen kunt afleggen.
Onze Kernwaarden

Bij Rijschool LesCar geloven we sterk in onze kernwaarden die de basis vormen van al onze activiteiten:

  • Betrouwbaarheid: Wij zijn er altijd voor onze leerlingen. Of het nu gaat om het op tijd zijn voor lessen of het bieden van consistentie in onze lesmethoden, je kunt op ons rekenen.
  • Effectiviteit: Onze lessen zijn ontworpen om resultaten te boeken. We richten ons op de belangrijkste vaardigheden en kennis die nodig zijn om je rijexamen te halen en veilig de weg op te gaan.
  • Flexibiliteit: Wij begrijpen dat iedereen een druk leven heeft. Daarom bieden we flexibele lesuren aan, inclusief avond- en weekendlessen, zodat je altijd een les kunt inplannen die past bij jouw schema.
  • Doelgerichtheid: Wij zijn vastbesloten om jou te helpen je rijbewijs te halen. Met duidelijke doelen en een plan op maat begeleiden we je stap voor stap naar succes.
Onze trots

Deze cursisten zijn al geslaagd!

Samenwerkingen en Groeimogelijkheden

Om onze diensten verder te verbeteren en onze leerlingen optimaal te ondersteunen, werken we samen met diverse organisaties. Zo hebben we een nauwe samenwerking met theoriescholen die uitstekende cursussen verzorgen om onze leerlingen goed voor te bereiden op hun theorie-examen. Daarnaast werken we samen met verschillende bouwbedrijven die hun werknemers bij ons aanmelden voor BE-rijlessen. Deze werknemers begeleiden we intensief zodat ze veilig en efficiënt met een aanhanger kunnen rijden.
Onze samenwerkingen stellen ons in staat om voortdurend te groeien en onze diensten te optimaliseren. Door samen te werken met experts op verschillende gebieden, kunnen we onze leerlingen een compleet en kwalitatief hoogstaand leertraject aanbieden.

Waarom Wij Dit Doen

Onze passie voor rijden en onderwijs drijft ons om de beste rijopleiding te bieden die mogelijk is. We willen bijdragen aan veiligere wegen en zelfverzekerde bestuurders creëren die klaar zijn voor alle uitdagingen op de weg. Door onze toewijding aan betrouwbaarheid, effectiviteit, flexibiliteit en doelgerichtheid, hebben we al vele leerlingen geholpen hun rijbewijs te behalen en hun rijvaardigheid te verbeteren.

Sluit je aan bij de Rijschool LesCar

Of je nu op zoek bent naar je eerste rijles, je scooter rijbewijs wilt halen, motor wilt rijden, een aanhanger wilt trekken, of je theorie-examen wilt halen, Rijschool LesCar is de juiste keuze. Sluit je aan bij onze rijschool en ontdek waarom zoveel leerlingen voor ons kiezen. Samen maken we van jouw rijopleiding een succesvolle en plezierige ervaring.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je proefles te boeken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Rijschool LesCar!