Geslaagd!

Ook Fuaad heeft zijn rijbewijs in the pocket. Zijn theorie verloopt over een aantal dagen en dit betekende dat hij koste wat het kost moest slagen voor zijn praktijkexamen. Het was alles of niets. Fuaad, jij koos voor alles en hebt daardoor je rijbewijs in één keer gehaald. Voor ons was het een eer om jou daarbij te helpen. Wij hebben dat altijd met alle liefde en passie gedaan. Wij wensen jou ontzettend veel veilige kilometers toe.

Fuaad: Ik ben erg blij met de rijlessen van lesCar. De instructeurs waren professioneel en geduldig. De lessen waren gestructureerd en ik voelde me altijd op mijn gemak. Ik heb niet alleen de basisvaardigheden geleerd, maar ook defensief rijden en daardoor heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. De communicatie was duidelijk en efficiënt. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen.

Ook jij kan in één keer slagen. Aarzel niet en vraag vandaag nog een G R A T I S proefles aan. Wij helpen je graag door een goede rijopleiding te koppelen aan jou, zodat je goed voorbereid je praktijkexamen ingaat.

Wij hopen snel van je te horen en zien je graag verschijnen in de lesauto.

De Geslaagden