Geslaagd!

En ja hoor, de vlaggen kunnen weer uitgezet worden want onze Thommy heeft namelijk zijn rijbewijs mogen behalen.
 
Hij heeft een uitmuntende rit neergezet en de examinator omver weten te blazen met zijn rijkunsten. De balans tussen veilige situaties creëren en besluitvaardige keuzes maken was goed onder controle volgens de examinator. Natuurlijk horen wij dit zo het liefst! 
 
Thommy, we gaan je missen. Echter, we zijn wel blij voor je dat je geslaagd bent. Wij van Rijschool LesCar vonden het een eer om met jou te mogen samenwerken. Veel rijplezier toegewenst namens Rijschool LesCar.
 
Thommy: Ik heb onlangs mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool LesCar. Imad was mijn instructeur en hij heeft mij enorm veel geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Hij heeft een duidelijke manier van uitleggen en zijn instructies en trucjes zijn echt gebaseerd op het examen.
Ook de manier hoe ze plannen bij deze rijschool is ideaal. Zij spelen goed in op je behoeften. Kortom, echt een aanrader voor iedereen!

Ook jij kan slagen.

Aarzel niet en vraag vandaag nog een G R A T I S proefles aan. Wij helpen je graag door een goede rijopleiding te koppelen aan jou, zodat je goed voorbereid je praktijkexamen ingaat.

Wij hopen snel van je te horen en zien jou graag verschijnen in één van onze lesautos.

De Geslaagden