Geslaagd!

Ook Tajdar is geslaagd voor zijn praktijkexamen en dat in één keer bij Rijschool LesCar.
 
Tajdar kwam bij ons binnen met een probleem. Hij heeft namelijk bij een andere rijschool wel 6 keer afgereden en slaagde maar niet voor zijn praktijkexamen. Wij hebben hem toen begeleid en geholpen met zijn rijontwikkeling. Na een paar maanden zwoegen en zweten is het ons gelukt om hem in te plannen.
 
Hij mocht met zijn opgedane kennis en vaardigheden de examinator omver blazen. Dit heeft hij ook zeker gedaan en daarom zijn wij trots op Tajdar.
 
Tajdar, wij willen jou ontzettend bedanken voor jouw vertrouwen in Rijschool LesCar. Jij hebt nooit getwijfeld aan ons en daarom was het een eer om met jou samen te werken. Je hebt dit dik verdiend. Veel veilige kilometers toegewenst. 
 
Tajdar: Hi new student. I just shared you my opinion about this driving school. Today I have passed my exam. If you want to pass the exam it’s recommendations to join this drivingschool.
The instructor named Imad, he is well experience instructor. You can take your lessons in friendly environment. This guy never lay down. Best of luck.
 
Ook jij kan slagen.

Aarzel niet en vraag vandaag nog een G R A T I S proefles aan. Wij helpen je graag door een goede rijopleiding te koppelen aan jou, zodat je goed voorbereid je praktijkexamen ingaat.

Wij hopen snel van je te horen en zien jou graag verschijnen in één van onze lesautos.

De Geslaagden