Geslaagd!

Wij kunnen voor deze week weer de vlaggen uithangen. Milou is namelijk geslaagd voor haar praktijkexamen. Zij kan gerust de weg op, want ze heeft aan zelfvertrouwen geen gebrek.
 
De examinator voelde zich veilig naast Milou en kon na afloop niks anders zeggen dan dat ze haar rijbewijs mocht aanvragen bij de gemeente. Voor ons is dat natuurlijk ook iets om trots op te zijn. 
 
Milou, je bent oprecht een topper. Je hebt laten zien dat autorijden goed bij je past. Wij van Rijschool LesCar vonden het een eer om met jou samen te werken. Jouw wilskracht heeft ons ook doen motiveren om ons altijd in te zetten voor jou. Je hebt jouw rijbewijs verdiend en daarom wensen wij jou ontzettend veel veilige kilometers toe! 
 
Milou: Altijd gezellige en goede rijlessen gehad bij Khalid. Khalid doet altijd zijn best om met je mee te denken en er is ruimte om fouten te maken. Hij heeft mij goed voorbereid op mijn examen en zo heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik raad LesCar zeker aan als je nog een goede rijschool zoekt!

Ook jij kan slagen.

Aarzel niet en vraag vandaag nog een G R A T I S proefles aan. Wij helpen je graag door een goede rijopleiding te koppelen aan jou, zodat je goed voorbereid je praktijkexamen ingaat.

Wij hopen snel van je te horen en zien jou graag verschijnen in één van onze lesautos.

De Geslaagden