Geslaagd!

Bij Rijschool LesCar sluiten wij de week gelukkig goed af.
 
We mogen weer in onze handen klappen, want Esraa heeft haar rijbewijs gewoon in één keer gehaald. Geslaagd!
 
Ze heeft een mooie rit afgelegd en laten zien dat zij onder de zenuwen toch veilig, zelfstandig en vlot mee kon doen met het verkeer.
 
Wij zijn echt super trots op je Esraa. Je hebt een mooi resultaat geboekt en laten zien dat opgeven geen optie is. Veel veilige kilometers toegewenst!
 
Esraa: Vandaag ben ik in 1x geslaagd bij Rijschool LesCar in Hilversum! 
 
Ik zou iedereen zeker aanraden om hier te komen rijden. De belangrijkste dingen bij het kiezen van een rijschool is dat je een goed gevoel moet hebben bij de rij-instructeur, zodat je met een fijn gevoel kan rijden en dat heb ik hier gevonden. 
 
Ook gaan ze hier op een goede manier om met de leerlingen. Zo kon ik zonder stress rijden en durfde ik ook fouten te maken.
 
Ik had slechte ervaringen met mijn oude rijschool en ik vind het jammer dat ik niet van te voren meteen bij deze rijschool ben begonnen!
 
Veel succes voor iedereen die deze rijschool zal kiezen. Je zult blij zijn met deze beslissing. 
 
Ik ga de lessen zeker missen met mijn instructeur Imad, maar ook ik moet gewoon doorgaan! Ik ben zeker erg blij.

24/7

Ook jou willen wij graag helpen aan je rijbewijs. Wij staan altijd 24/7 klaar voor onze leerlingen en doen er alles aan om jou te laten ontwikkelen in je rijvaardigheid.

Ook jij kan slagen.

Aarzel niet en vraag vandaag nog een G R A T I S proefles aan. Wij helpen je graag door een goede rijopleiding te koppelen aan jou, zodat je goed voorbereid je praktijkexamen ingaat.

Wij hopen snel van je te horen en zien je graag verschijnen in de lesauto.

De Geslaagden