Privé cursus theorie

Privé cursus theorie

Privécursus: Individuele Theoriecursus op Maat

Bij LesTheorie begrijpen we dat iedereen een eigen leerstijl en tempo heeft. Daarom bieden we ook privé cursussen aan voor de theorie, speciaal ontworpen voor leerlingen die de voorkeur geven aan persoonlijke en individuele begeleiding. Onze privécursus bied je de mogelijkheid om één-op-één les te krijgen van een ervaren theorieleraar, zodat je op je eigen tempo en volgens jouw eigen behoeften kunt leren.

Voor Wie?

De privé cursus is bedoeld voor iedereen die:

  • Individuele aandacht nodig hebben: Als je moeite hebt om te leren in een groepsomgeving, biedt onze privé cursus de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.
  • Flexibele tijden wensen: Onze privé cursus kan worden afgestemd op jouw agenda, zodat je kunt leren op momenten die jou het beste uitkomen.
  • Specifieke leerdoelen hebben: Als je bepaalde onderdelen van de theorie extra moeilijk vindt, kunnen onze instructeurs zich richten op jouw specifieke leerbehoeften.
  • Extra ondersteuning nodig hebben: Wij bieden de mogelijkheid om een theorie-examen te boeken met extra tijd of met een tolk, zodat iedereen optimaal kan presteren.

Waarom Kiezen voor Onze Privé cursus?

  • Persoonlijke Begeleiding: Met één-op-één les van een ervaren theorieleraar krijg je de volledige aandacht die je nodig hebt. Hierdoor kunnen we de lesstof aanpassen aan jouw leerstijl en tempo.
  • Flexibiliteit: De privé cursus wordt gegeven op aanvraag en kan worden gepland op tijden die jou het beste uitkomen. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en gemak.
  • Effectiviteit: Door de individuele begeleiding kunnen we ons richten op jouw specifieke leerbehoeften en zwakke punten, waardoor je effectiever kunt leren en beter voorbereid bent op het examen.
  • Maatwerk: Onze instructeurs kunnen de lesstof aanpassen aan jouw leerstijl en voorkeuren, zodat je de best mogelijke voorbereiding krijgt.
  • Hoog Slagingspercentage: Dankzij de intensieve en persoonlijke begeleiding hebben onze leerlingen een hoog slagingspercentage. Wij zorgen ervoor dat je vol vertrouwen het examen in gaat.

Rijschool LesCar - Privé Cursus

Onze Werkwijze

  1. Aanmelding: Neem contact met ons op om een privé cursus te boeken. Wij plannen samen met jou een geschikt tijdstip en bespreken je specifieke leerdoelen en behoeften.
  2. Intakegesprek: Voorafgaand aan de cursus houden we een intakegesprek om jouw huidige kennisniveau en leerbehoeften te beoordelen. Dit gesprek kan telefonisch of op ons kantoor plaatsvinden.
  3. Individuele Les: Op de afgesproken datum en tijd krijg je individuele les van een ervaren instructeur. De les wordt gegeven op ons kantoor, waar je in een rustige en comfortabele omgeving kunt leren.
  4. Theorie-examen: Na afloop van de privécursus begeleiden we je naar het CBR voor het afleggen van je theorie-examen. Wij kunnen ook een theorie-examen boeken met extra tijd of met een tolk indien nodig.
  5. Optionele Extra’s: Indien je behoefte hebt aan extra ondersteuning, zoals extra lessen of specifieke oefensessies, kunnen wij dit voor je regelen.
  6. Lespakketten: Voor degenen die een complete oplossing willen, bieden wij lespakketten aan waarin de privé cursus en het praktijkexamen zijn inbegrepen. Dit zorgt voor een naadloze en goed georganiseerde ervaring.

Waarom Kiezen voor LesTheorie?

  • Persoonlijke Begeleiding: Bij LesTheorie staan onze leerlingen centraal. We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning, zodat jij je volledig kunt concentreren op het behalen van je theoriecertificaat.
  • Bewezen Succes: Dankzij onze ervaren instructeurs en maatwerk lessen hebben wij een hoog slagingspercentage. Wij zorgen ervoor dat je vol vertrouwen het examen in gaat.
  • Flexibiliteit: Wij bieden flexibele cursusdata en tijden die passen bij jouw planning en voorkeuren. Zo kun je de cursus volgen op een moment dat jou het beste uitkomt.
  • Alles-in-één Oplossingen: Of je nu alleen een privé cursus nodig hebt of een compleet lespakket wilt boeken, wij hebben de juiste opties voor jou.

Wil je je theorie-examen halen met privé-begeleiding?

Ben je klaar om met persoonlijke begeleiding en op jouw eigen tempo je theorie-examen te halen? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze privé cursus. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een geschikte datum te kiezen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen op weg naar succes!

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan onze prijzenpagina waar overzichtelijk alles uitgeschreven staat.

Heb je vragen?

Heb je vragen over ons bedrijf of wil je weten hoe het eruit ziet om lessen te volgen bij ons? Neem dan contact met ons op.