Tweedaagse cursus theorie

Tweedaagse cursus theorie

Tweedaagse Theoriecursus: Geleidelijk en Grondig Voorbereid op je Theorie-examen

Bij LesTheorie bieden we, naast de ééndaagse cursus, in samenwerking met Theoriecentrum Amersfoort een hoogwaardige tweedaagse theoriecursus aan. Deze cursus is ideaal voor leerlingen die de voorkeur geven aan een geleidelijke en grondige voorbereiding op hun theorie-examen.

Dankzij de intensieve en kwalitatieve lessen van Theoriecentrum Amersfoort, met een hoog slagingspercentage, ben je verzekerd van een uitstekende voorbereiding.

Voor Wie?

De tweedaagse theoriecursus is bedoeld voor iedereen die:

  • Rustig de tijd willen nemen om te leren: Als je liever verspreid over twee dagen de lesstof tot je neemt, biedt deze cursus de perfecte balans tussen intensiteit en rust.
  • Effectief willen leren: Onze tweedaagse cursus is ontworpen om je in twee avonden klaar te stomen voor het examen, zodat je de lesstof goed kunt beheersen en herhalen.
  • Extra ondersteuning nodig hebben: Wij bieden de mogelijkheid om een theorie-examen te boeken met extra tijd of met een tolk, zodat iedereen optimaal kan presteren.

Waarom Kiezen voor Onze Tweedaagse Theoriecursus?

  • Geleidelijke Leren: Door de cursus over twee avonden te verspreiden, kun je de lesstof beter verwerken en vasthouden. Dit zorgt voor een grondige en duurzame kennisopbouw.
  • Ervaren Instructeurs: Theoriecentrum Amersfoort staat bekend om zijn ervaren en deskundige instructeurs die de lesstof duidelijk en begrijpelijk overbrengen.
  • Praktijkgericht Leren: De cursus behandelt niet alleen de theorie die je nodig hebt voor het examen, maar ook praktijkgerichte voorbeelden om je voor te bereiden op echte verkeerssituaties.
  • Hoog Slagingspercentage: Dankzij de kwalitatieve lessen van Theoriecentrum Amersfoort hebben wij een hoog slagingspercentage. Je kunt er zeker van zijn dat je goed voorbereid aan het examen begint.
  • Maatwerk: Wij regelen dat jij op de juiste plek komt en een goede datum krijgt voor je cursus, die voldoet aan jouw voorkeuren. Bovendien kunnen we een theorie-examen boeken met extra tijd of met een tolk indien nodig.
  • Flexibele Boekingsopties: Het is mogelijk om een losse theoriecursus en praktijkexamen via ons te boeken. Ook bieden wij lespakketten aan waarin zo’n theoriepakket inbegrepen is, zodat je alles in één keer geregeld hebt.

Rijschool LesCar - Tarieven - Tweedaagse cursus

Onze Werkwijze

  1. Aanmelding: Schrijf je in voor de tweedaagse theoriecursus via onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je bij het kiezen van een geschikte datum en locatie die aan jouw wensen voldoet.
  2. Cursusavonden: De cursus wordt aangeboden op twee avonden achter elkaar van 16:30 tot 22:30. Op de eerste avond behandelen we de basiselementen van de lesstof, waarna je de tijd hebt om deze kennis te verwerken. De volgende avond gaan we verder met het tweede deel van de cursus en dus verder in op belangrijke aspecten die hoogstwaarschijnlijk terug komen in je theorie-examen.
  3. Theorie-examen: Na afloop van de cursus begeleiden we je naar het CBR voor het afleggen van je theorie-examen. Dankzij onze samenwerking met Theoriecentrum Amersfoort ben je verzekerd van een vlotte en georganiseerde ervaring.
  4. Optionele Extra’s: Indien je behoefte hebt aan extra ondersteuning, zoals een theorie-examen met extra tijd of met een tolk, kunnen wij dit voor je regelen.
  5. Lespakketten: Voor degenen die een complete oplossing willen, bieden wij lespakketten aan waarin de theoriecursus en het praktijkexamen zijn inbegrepen. Dit zorgt voor een naadloze en goed georganiseerde ervaring.

Rijschool LesCar - Eendaagse Cursus - Tweedaagse Cursus - Theorie

Waarom Kiezen voor LesTheorie?

  • Persoonlijke Begeleiding: Bij LesTheorie staan onze leerlingen centraal. We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning, zodat jij je volledig kunt concentreren op het behalen van je theoriecertificaat.
  • Bewezen Succes: Dankzij onze samenwerking met Theoriecentrum Amersfoort en onze ervaren instructeurs hebben wij een hoog slagingspercentage. Wij zorgen ervoor dat je vol vertrouwen het examen in gaat.
  • Flexibiliteit: Wij bieden flexibele cursusdata en locaties die passen bij jouw planning en voorkeuren. Zo kun je de cursus volgen op een moment dat jou het beste uitkomt.
  • Alles-in-één Oplossingen: Of je nu alleen een theoriecursus nodig hebt of een compleet lespakket wilt boeken, wij hebben de juiste opties voor jou.

Vragen over onze theoriecursussen?

Ben je klaar om geleidelijk en grondig je theorie-examen te halen? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze tweedaagse theoriecursus. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een geschikte datum te kiezen.

Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen op weg naar succes!

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan onze prijzenpagina waar overzichtelijk alles uitgeschreven staat.

Heb je vragen?

Heb je vragen over ons bedrijf of wil je weten hoe het eruit ziet om lessen te volgen bij ons? Neem dan contact met ons op.